KLIK ! KLIK! CEPAT2!!

ARIGATO !!!

SEARCH IN SITI BLOG

Saturday, June 11, 2011

SENYUM KU...

Senyum.. mcam Siti sekarang. :-). Kan manis tu. Setiap orang ada sebab untuk senyum . Dan, setiap orang boleh tersenyum bila buat sesuatu yang dia suka, kita suka atau ternampak sesuatu yang membuat kita tersenyum. Ada orang yang senyum bila nampakkucing. Betul tak??? hehe

Tadi, Siti update balik blog Siti coz macam ada sesuatu yang tak kena dan Siti rasa kurang mood sikit nak tengok blog. By the way, sekarang Siti boleh berpuas hati dan tersenyum . Hehe.. Nak tahu nape? Kawan-kawan nampak tak mamat yang sedang tersenyum kat sebelah kanan blog Siti ni? Bukan nya Siti mengagungkan manusia lain, tapi disebabkan Siti suka sangat tengok citer Full House, drama Korea, bila tengok muka mamat ni, rasa nak tergelak pun ada, nak tersenyum pun ada. Dua dalam satu rasa ler..

Kawan2 nampak tak doraemon kat sisi kanan blog Siti? Nampak kan.. Tu pun salah satu benda yang leh buat Siti tersenyum . So with my family. Always make me smile. So, kat u all, try la cari benda yang boleh membuatkan anda tersenyum bila sedih. Bila sedih, tak salah menangis. Laki ke, pompuan ke, sama je.. Tak elok sedih lama-lama, muka berkedut, cepat tua, tak awet muda, dan macam macam lagi la. Lagi satu, syaitan suka tau kalau kita sedih lama-lama. So, kesimpulannya, senyum la selalu. Tak rugi pun. Biarla orang kata kita wat muka seposen dengan asyik tersenyum. Lama-lama diorang tu penat la mengata. :-). Untuk yang suka mengata tu, ingat lagi tak tajuk post Siti sebelum ni, pasal Muflis Di Akhirat? Beringat-ingat selalu ya.

         So, the conclusion is....SENYUM..TAK PERLU KATA APA-APA. hehe... chow...

0 yang berani:

Post a Comment

SALAM & HI ALL
PLEASE LEAVE YOUR COMMENTS HERE!

There was an error in this gadget

CLICK CEPAT-CEPAT!!!!!