KLIK ! KLIK! CEPAT2!!

ARIGATO !!!

SEARCH IN SITI BLOG

Friday, June 24, 2011

WORDLESS FRIDAY - IBU & ANAK MATI DALAM TANDAS???

tanpa kata..di hari Jumaat ( hari ni ler )...saje je Siti letak Title tu. hehe.... Rasa cam lama dah Siti tak masukkan apa-apa entry kat blog comei Siti ni. ( perasan..). Nak tahu why? Coz sindrom sakit jari jemari datang lagi. Mana tak sakit, banyak sangat yang nak kongsi ngan korang kat sini ( hehe...gelak sendiri..). Tapi rasanya korang lagi banyak nak dikongsikan . Kan? Kan?  erm....


Siti baru je habis blogwalking kat blog kawan-kawan. Ada yang Siti komen, ada yang tak coz tak tau nak kata ape. Hehe... Siti nak ucapkan THANKS yang tak terhingga kat ALL MY FOLLOWER yang sanggup berkongsi suka dan duka kita di dunia blog ni. ( emosi la pulak....huhu...)


Korang da tengok brita tak pagi ni? Pasal Ibu dan anak mati  dalam toilet? Mesti korang tertanya- tanya macam ne sumer tu leh happen.. Siti pun tak sabo nak tau pasal berita ni. Jum kita terjah Harian Metro..

-----------------------------------------

La....mana berita tu... Siti terjah dah tak jumpe...                        



 Tadi Siti dengat dari Hot FM pasal citer tu.. erm... Kot kot esok baru keluar paper, tak pun malam ni keluar kat TV3. Jom kita nantikan kemunculannya!!! Hehehe...

CHOW!!!!

0 yang berani:

Post a Comment

SALAM & HI ALL
PLEASE LEAVE YOUR COMMENTS HERE!

There was an error in this gadget

CLICK CEPAT-CEPAT!!!!!