KLIK ! KLIK! CEPAT2!!

ARIGATO !!!

SEARCH IN SITI BLOG

Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT

Salam korang sumer :-). Hari ni sihat ke? Siti sihat je...Hehe.. Kali ni Siti nak join contest ni. Dengar2 hadiah die manarik. JOm cepat klik kat banner bawah ni kalau korang nak join gak yer... terhad 200 orang ja. Cepat2 sebelum terlambat :-)


 Actually sekarang ni otak tgh jem..banyak benda nak fikir kot.. hehe... Entry kali ni Siti nak kongsi pasal yang Siti dah postkan sebelum ni, sudi sudi la baca lagi. Hehe...

Salam & hi to all blogger:-).

Pasal entry Siti kali ni, mesti ramai yang dah tahu pasal ni kan? Entah2 Siti je yang tak tahu.

Untuk pengetahuan semua, sebuah planet bernama Nibiru atau planet x(oleh
NASA) sedang melengkapkan putaran orbitnya yang berlaku setiap 3600
tahun.

Planet ini 100 kali ganda besar bumi dan sama besar dengan planet
jupiter( musytari). Dijangkakan pada 21/12/2012 planet ini akan memberi
kesan paling dahsyat kepada bumi dengan memutarkan kutub2 ke kedudukan
terbalik( polar shifting) yang dijangkakan oleh NASA.


PLANET NIBIRU- PLANET YG KE 12



Mereka mengaitkan peristiwa ini seperti yang pernah berlaku banjir besar
zaman Nabi Nuh AS dahulu. Planet ini tak menghentam bumi tapi tarikan
gravitinya yang sangat kuat akan mengganggu bumi. Ia hanya akan lalu
diantara bumi dan matahari dimana kecerahannya berwarna kemerah-merahan
seakan-akan anak matahari.(tanda besar kiamat? objek merah di langit
kelihatan AS dan negara2 barat lain sedang sibuk membuat persiapan
menghadapi keadaan ini dengan membina beberapa penempatan sementara di
banjaran2 gunung lengkap dengan makanan yang mampu bertahan 3 tahun
kerana dianggarkan 2/3 penduduk bumi akan lenyap. Di norway misalnya
mereka membina sebuah gudang menyimpan segala biji benih di sebuah bukit
lengkap dengan ciri2 keselamatan dan dari ancaman bencana.

Kalau korang nak tahu, NASA dah tahu kewujudan Planet Nibiru ni sejak tahun 1983.

Untuk rujukan penuh sila cari kat mana2 web tentang NIBIRU or video kat
youtube (nak forward besar sgt). Benarlah kata2 RASULULLAH satu ari
nanti bumi akan hancur dan satu zaman dipanggil back to ancient berlaku
di mana segala teknologi pupus dan manusia akan kembali seperti zaman
purba, berperang dengan pedang cara kuno. jadi bersedialah kita umat
islam...ALLAHHUAKBAR


KERATAN DARI KOSMO 25 JULY 2011

NEW YORK - Dunia akan kiamat tiga tahun lagi?

Sebuah akhbar di sini semalam melaporkan berdasarkan kalendar kaum Maya di Amerika Tengah, kod tersembunyi kitab Injil Perjanjian Lama dan teori pergerakan planet, dunia akan berakhir pada 21 Disember 2012.

Tamadun Maya kuno yang pernah wujud kira-kira 200 Tahun Sebelum Masihi memiliki ilmu astronomi yang maju dan mereka berjaya mengesan pergerakan matahari dan planet sejak beberapa ribu tahun lalu.
Menurut kalendar Maya yang berakhir setiap 5,126 tahun, malapetaka besar akan menghancurkan dunia pada 2012 di mana satu zaman baru akan muncul selepas itu.

Pada 21 Disember 2012, Bumi akan berada sebaris dengan pusat Galaksi Bima Sakti buat kali pertama sejak 25,800 tahun menyebabkan polar magnet Bumi berganjak sekali gus mencetuskan gempa bumi, banjir dan letupan gunung berapi.

Seorang rakyat Belgium, Patrick Geryl, 53, mempercayai kalendar Maya itu dan dia bersama-sama 20 yang lain merancang membeli tanah di Afrika sebagai persediaan memulakan tamadun manusia baru selepas kemusnahan Bumi.

"Perkara terbaik seseorang individu itu boleh lakukan berhubung ramalan itu adalah berhenti kerja dan melakukan persediaan," katanya.

Selain kalendar Maya, sesetengah pakar astrologi meramalkan pada tarikh itu, planet ke-10 dan terbesar dalam sistem solar, Planet X atau Nibiru, akan berada pada kedudukan terdekat dengan Bumi dan tarikan gravitinya mencetuskan bencana alam besar-besaran di bumi.

Selain dua ramalan tersebut, teori kiamat 2012 diperkuatkan lagi dengan penemuan kod rahsia dalam Kitab Injil Perjanjian Lama pada tahun 1994 oleh sekumpulan penyelidik.
Menurut mereka, Bumi akan dihentam asteroid sehingga menyebabkan kemusnahan besar-besaran. - Agensi

2 yang berani:

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

Post a Comment

SALAM & HI ALL
PLEASE LEAVE YOUR COMMENTS HERE!

There was an error in this gadget

CLICK CEPAT-CEPAT!!!!!