KLIK ! KLIK! CEPAT2!!

ARIGATO !!!

SEARCH IN SITI BLOG

Saturday, July 23, 2011

WORDLESS SATURDAY - MOood yang TAK stabil!

Salam pagi & hope korang sumer ceria. Hehe..

Korang tanya Siti ceria tak? Mestilah...Haha... Happy sangat2. Nak tahu nape? Tak tahulah, maybe sebab dapat 'papa' yang penyabar kot. Haha..

Mesti korang heran apa kaitan 'papa' yang penyabar dengan entry Siti ni kan?
So, korang sume mesti dah tahu, sume perempuan ada masa yang mood tunggang terbalik kan. Time tu macam2 leh jadi, nak marah lah, nak cemburu tak bertempat lah & banyak lah.

Ni Siti nak pesan kat girls di luar sana dan untuk Siti jugak ler.. Hehe... Sebelum buat sesuatu tu, fikir dalam2 apa kita nak buat. Jangan ikutkan sangat perasaan. Haha..( terkena batang hidung sendiri)

Rasa nak tergelak pun ada bila ingat apa yang Siti buat. ( Korang tak perlu tahu lah..hehe...malu je...huhu)

Kat guys di luar sana, korang kena faham pasangan korang, ada time mood tunggang langgang, korang kena la accept ....Haha... Kalau nak di fikirkan akibatnya, yang tengah engage atau bercinta boleh break tengah jalan tu....Tapi, kalau dah berkahwin, pandai2 lah menongkah arus. Caiyok!!

Siti rasa bertuah coz ada 'papa' yang banyak sangat sabar dengan karenah Siti. ( perangai macam budak2- Siti la tuuuu..) Haha...

Si Farhan gelak je tengok ..Hehe..

0 yang berani:

Post a Comment

SALAM & HI ALL
PLEASE LEAVE YOUR COMMENTS HERE!

There was an error in this gadget

CLICK CEPAT-CEPAT!!!!!